Beställ trycksaker

Stöd för beställningsformulär liknande det på http://www.lantmannenlantbruk.se/sv/vara-tjanster/bestall-trycksaker/

Omega Suggfoder broschyr web.pdf

Omega suggfoder

Omega suggfoder - för suggor i tiden. Vi ställer mycket höga krav på dagens moderna sugga. Hon ska föda och sköta många friska grisar, mjölka bra för att ge en hög kulltillväxt utan att själv tappa i hull och sedan snabbt bli dräktig igen. Vi på Lantmännen bidrar med foder som ska fungera optimalt i alla suggans faser.

Visa PDF
Vårsådd_2020_low.pdf

Inför vårsådd 2020

I årets version av Inför Vårsådd läser du om våra nya spännande vallfröblandningar som hjälper dig att optimera din produktion. I år erbjuder vi också svenskodlade mellangrödor i form av honungsört och oljerättika. Du hittar en ny nematodresistent havre med väldigt hög avkastning och en ny åkerböna optimal för ekologisk odling. Läs här eller beställ ett eget pappersexemplar av Inför Vårsådd 2020.

Visa PDF
Pullfor tillskott rengöring desinfektion_6 sidor 2019_web.pdf

Höns- Tillskott och Stallhygien

Här samlar vi tillskott och produkter för stallhygien specifikt för användning inom ägg- och kycklingproduktion.

Visa PDF
190829_Satsa_pa_kalven_lowres.pdf

Satsa på kalven

I den här broschyren hittar du fakta och råd om kalvuppfödning. Hur du planerar för hög lönsamhet i ditt mjölkföretag och alla produkter Lantmännen har att erbjuda till kalvar. Vi presenterar dessutom två utfodringsmodeller som hjälper dig att lyckas i din kalvuppfödning.

Visa PDF

OBS! Ange inte boxadress eller postadress vid större beställningar, då måste leveransadress anges för att materialet ska kunna levereras.